Ribička društva

Na našem području djeluju ukupno tri ribička društva ŠRD Ozalj, ŠRD DRAGANIĆ i ŠRK Lasinja. Osim velikog broja članova i odličnih uspjeha na velikom broju natjecanja ribići  organiziraju i „Ribičke vikende uz Kupu” . Poznatu gastronomsku manifestaciju koja uvijek privuče  veliki broj posjetitelja.

ŠRD OZALJ

Za sve koji vole aktivno provesti svoje vrijeme osmišljene su čak tri slatke Štrudla by bike rute koje možete istražiti i usput bez grižnje savjesti guštati u domaćim štrudlama. Za vas će ih na ruti pripremiti domaćini na OPG-ima kako biste imali ukusnu okrepu. Vožnja na biciklu s pogledom na rijeke, pitoreskne brežuljke, vinograde i voćnjake, a sve to zaslađeno domaćim štrudlama i lokalnim proizvodima – može li bolje? Rute možete istraživati sami ili uz stručno vodstvo. Ako niste raspoloženi za pedaliranje

http://www.srd-ozalj.hr

Predsjednik: Marko Šegavić 098/ 998 6321

Dopredsjednik: Ivica Škrak 098/ 903 8676

E-mail: info@srd-ozalj.hr

ŠRD DRAGANIĆ

Primarna djelatnost je okupljanje zaljubljenika u ribolov, kao i organizacija raznih natjecanja od kojih treba izdvojiti natjecanje „Kak su lovili naši stari” u kojem se možete okušati u lovljenju riba na bambusov štap. Trenutno ima oko stotinjak članova.

https://web.facebook.com/srd.draganic.7?_rdc=1&_rdr

ŠRK LASINJA

Športsko ribolovna udruga « ŠTUKA « Lasinja osnovana je u ljeto 2001.god. Sa radom je počela u 2002.god. učlanjenjem u Savez športskih ribolovaca Županije karlovačke i Hrvatski športsko ribolovni savez. Od samog osnutka pa nadalje bavi se očuvanjem čovjekove okoline , razvojem športskog ribolova i razvojem turizma u općini Lasinja. Uz obavezna poribljavanja naših voda članovi udruge bave se ičišćenjem prilaza vodama, čišćenjem okoliša uz vode, uređenjem natjecateljske staze na rijeci Kupi, uređenjem kupališta i na kraju sa športskim ribolovom zbog čega i postoji.

https://web.facebook.com/srkkupa.lasinja

Predsjednik Mladen Potesak
tel: 047 88 41 39,  mob: 098 1769 613
Adresa:Trg hrvatskih branitelja bb 47206 LASINJA

aktivni odmor

Potpuni odmor, užitak, rekreaciju, bijeg iz gradske gužve

Zadnje objave

Pratite aktivnosti, evente i dogadjaje u nasoj regiji

Novosti
Priručnik – Odgovorno poduzetništvo u suvremenom turizmu

PDF Priručnik kliknite ovdje za skidanje

„JESEN FEST” OZALJ – NAJAVA

Jesen fest” je kreativna kombinacija gurmanske palete gastro specijaliteta, zabavno-scenskog i kulturno–glazbenog programa koji će [...]

Rijeka Kupa – idealno odredište za obiteljski odmor

Rijeka Kupa od svog izvora u Gorskom kotaru pa sve do svoga ušća u Savu [...]

Najbolje biciklističke rute uz rijeku Kupu

Na relativno malom potezu biciklističke rute uz rijeku Kupu spojit će vas s prirodom i [...]

Kurilovac 1, 47280 Ozalj, HR Hrvatska,
OIB: 58156185970, MB: 5210003,
IBAN: HR5724020061100957635

Nazovite nas info@tzp-kupa.hr

© 2023 Tel: + 385 (0)47/731-196

©
2023 UX Themes

Terms Privacy Cookies