POKLON BON ZA IZNAJMLJIVAČE TZP KUPA – cvijeće

Sve veći broj kvalitetnog smještaja na području uz Kupu i značajno povećanje broja posjetitelja i gostiju, uz nove turističke aktivnosti i proizvode, razlog je za još kvalitetniju pripremu i ponudu. Turistička zajednica područja Kupa osigurala je i ove godine poklon bonove za sadnice cvijeća za svoje iznajmljivače, sa ciljem dodatnog uljepšavanja okućnica i smještaja. Namjera je dodatno potaknuti sve dionike da uređenjem okućnica i balkona naša destinacija postane još ljepša i privlačnija, kako domaćem stanovništvu, tako i svim dragim posjetiteljima.

Poklon bonovi u vrijednosti do 60 EUR za sadnice cvijeća mogu se iskoristiti u Zelenilo d.o.o. u Karlovcu, od 01.04. do 01.12.2023. godine.

Svaki iznajmljivač/nositelj rješenja i upisan u eVisitor ima pravo na jedan poklon bon. Bonovi se preuzimaju osobno u uredu Turističke zajednice područja Kupa u Ozlju. Nakon toga, u rasadniku Zelenila d.o.o. na adresi Put Davorina Trstenjaka 6 u Karlovcu donositelj vaučera preuzima sadnice i cvijeće u navedenom iznosu, uz mogućnost nadoplate.