CRO RACE 2023 UZ KUPU 30.09.

Nadolazeće 8. izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race 2023. koje se održava od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine, predstavljeno je danas na konferenciji za novinare u Karlovcu.

Ove godine utrka će se održati i u Ozlju, 30. rujna 2023. godine u sklopu 5. etape rute koja započinje u Crikvenici, a završava u Ozlju, u poduzetničkoj zoni LUG, između tvrtki Ilsad d.o.o. i Flammifer d.o.o.:  https://crorace.com/en/etape/stage-5/ te https://www.strava.com/routes/3114895865177489464.

Organizator utrke je tvrtka TOP SPORT EVENTS, utrku će prenositi Hrvatska radiotelevizija, a izravan prijenos imat će i Eurosport.

Pozvani su svi ljubitelji sporta, a posebno biciklizma, rekreacije i aktivnosti – pridružite nam se 30.09.2023. godine u Ozlju, podržite bicikliste i uživajte u ljepotama našeg kraja.

Naime, održat će se također i utrka za najmlađe sportaše – četvrti po redu Kids CRO Race. Djeca će moći iskušati svoje biciklističke vještine i natjecati se na virtualnoj utrci na trenažerima. Nakon prikupljanja rezultata sa svih lokacija održavanja, proglasit će se ukupni pobjednik Kids Cro Race-a koji će, poput pobjednika prave utrke, primiti nagradu u Zagrebu na ceremoniji proglašenja pobjednika.
Osobita nam je čast i zadovoljstvo što je Grad Ozalj ove godine grad domaćin cilja pete etape Cro Race-a.

Utrka Kids CRO Race namijenjena je djeci školskog uzrasta (učenici trećih, četvrtih, petih i šestih razreda odnosno s navršenih 9, 10, 11 i 12 godina), a natječu se u dvije dobne kategorije i to djevojčice/dječaci 9-10 godina te djevojčice/dječaci 11-12 godina. Više o samoj Kids CRO Race saznajte na: https://ozalj.hr/wp-content/uploads/2023/09/Kids-CRO-Race-2023_OZALJ_POZIV-NA-SUDJELOVANJE.pdf

Kako bi sudjelovali u utrci, potrebno je da djeca izvrše prijavu. Djeca prijavu mogu obaviti uz pomoć roditelja putem online obrasca na poveznici: www.crorace.com/kids (pristupite prijavi putem QR koda https://ozalj.hr/wp-content/uploads/2023/09/QR-KOD-ZA-PRIJAVU_Kids-CRO-Race_2023.png)

Učenike mogu prijaviti i razrednici putem istog obrasca, jedino će umjesto potpisa roditelja staviti svoj potpis koji služi jedino kao potvrda privole da djeca mogu sudjelovati u utrci. U suprotnom, potrebno je da roditeljima djece dostavite poveznicu za prijavu kako bi sami izvršili prijavu. Ukoliko ni jedna od navedenih opcija nije moguća, potrebno je da učenici dođu sat vremena prije održavanja utrke, bez prethodno ispunjene prijavnice, te će edukatori izvršiti prijavu natjecatelja na licu mjesta.