FILM ZA VAN UZ KUPU 2022

I ove godine vam Turistička zajednica područja Kupa i KINO.hr, uz potporu Karlovačke županije i Hrvatske turističke zajednice donose pomno izabrani obiteljski program. FILM ZA VAN na turneji uz Kupu prikazuje ljetne naslove za sve generacije.
Vidimo se na istim lokacijama kao i prošle godine 19.07. do 03.08. – u Draganiću, Kamanju, Lasinji, Ozlju, Ribniku i Žakanju.
Ulaz na sve projekcije je slobodan, a u slučaju lošeg vremena novi termin će biti najavljen na www.kino.hr i www.kupa.hr.
Pratite najave na društvenim mrežama i dođite u dobrom društvu…

LASINJAutorak, 19.7. u 21:00 / Sportski tereni Lastavica

OZALJ – ponedjeljak, 1.8. u 21:00 / Trg braće Radić bb (kod spomenika)

Uncharted (https://youtu.be/3GOWRlk_nUw)

Upoznajemo Nathana Drakea tijekom njegove prve avanture u potrazi za blagom s dosjetljivim partnerom Victorom “Sullyjem” Sullivanom. Inspiriran hvaljenom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta prati Natea i Sullyja dok se upuštaju u opasnu potragu za “najvećim blagom koje nikada nije pronađeno”.

RIBNIK – ponedjeljak, 25.7. u 21:00 / ispred Starog grada

Raya i posljednji zmaj (https://youtu.be/_a5TM6zXhyk)

Sinkronizirano – Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živjeli su zajedno u slozi. Ali kada su zle sile poznate kao Druuni postale prijetnja za sve, zmajevi su žrtvujući sebe, spasili čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila i na ratnici Rayi je da pronađe posljednjeg zmaja kako bi zauvijek zaustavili Druune.

DRAGANIĆutorak, 26.7. u 21:00 / na trgu kod Kulturnog centra

ŽAKANJE – srijeda, 27.7. u 21:00 / Sportski centar Pravutina

Luka (https://youtu.be/RH2PTRD-XOY)

Sinkronizirano – Luka doživljava nezaboravno ljeto na talijanskoj rivijeri ispunjeno hrpom sladoleda, ukusne mediteranske hrane i beskrajnom vožnjom skutera uz more. Pustolovine dijeli sa svojim novootkrivenim najboljim prijateljem, ali njihovoj beskrajnoj zabavi prijeti duboko čuvana tajna: radi se zapravo o pravim morskim čudovištima iz drugog svijeta, iz dubine oceana.

LASINJAčetvrtak, 28.7. u 21:00 /Sportski tereni Lastavica

OZALJ – utorak, 2.8. u 21:00 /Trg braće Radić bb (kod spomenika)

Nesavršeni robot Ron (https://youtu.be/URIVYN8EgcA)

Sinkronizirano – Ovo je priča o neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji može hodati i razgovarati, i koji je stvoren da mu bude trenutni najbolji prijatelj.

KAMANJE – srijeda, 3.8. u 21:00 sati /uz zgradu Općine

Naprijed (https://youtu.be/W0Pevs6pMhU)

Sinkronizirano – Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije.